Author Topic: Ümraniye Nakliyat  (Read 48 times)

Laplace

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Ümraniye Nakliyat
« on: September 27, 2019, 05:34:14 am »
Ümraniye Nakliyat-İstanbul Ankara Nakliyat
Ümraniye nakliyat şirketi olarak  ne olursa olsun, firmamizda olması gereken ilk ve temel bir unsur vardır. Bu unsur ve nitelik bizi biz yapan en önemli ozelligimizdir.  Birinci nitelik  kurumsal, olmamizdir. Bu nedenle de şirketimizin  hizmetleri, araçları ve kalitesi de belgeli ve kurumsaldir. Olası bir aksilik, olumsuzluk durumunda karşınızda sizlerin muhatabı firmamız olmaktadır.  Düzenlemeleri en iyi şekilde yapan kurumsal bir  firmayız.
Firmamız, eşyalarınız için en uygun ambalaj malzemeleri kullanmaktadır. Graft kağıtlı balonlu naylon, streç, battaniye ve özel yapım koliler gibi özellikli materyaller ile eşyalarınızı güven altına almaktayız. Ambalaj konusunda ekiplerimiz çok tecrübeli ve pratik bir şekilde çalışmaktadır. Nakliyat hizmet konusunda  disiplinli ,temiz  işler çıkarmaktadır.*Kaliteli malzeme*kaliteli, güvenilir  hizmet anlayışı demektir. Biz de bu düşünceye bağlı olarak kaliteli malzemeler kullanmaktayız.

Ayrıca Ümraniye nakliyatolarak ihtiyaç doğrultusunda eşyalarınız geniş alanlara sahip depolarımizda  24 saat gözlem altında tutulmakta ve her depomuz bir güvenlik personeli ve kamera sistemi ile korunmaktadır.
Ev taşıma işlemi, büyük bir dikkat, büyük bir özen ve titizlik gerektiren, hata kabul etmeyen bir iştir. Ve en küçük bir sorunda, büyük hasarlara maddi-manevi sıkıntılara sebep olabilir. İstanbul Ankara nakliyat olarak  eşyalarınıza en az sizin verdiğiniz değer kadar değer verdigimiz için  bunun gereği ve göstergesi olarak da taşınma işleminin her aşamasında eşyalarınızın korunmasına özen gösteriyoruz.


 Eşyalarınız taşınırken İstanbul Ankara nakliyat/; tüm tedbir, dikkat ve titizliğine rağmen, yine de oluşabilecek herhangi bir olağanüstü duruma ve olası kazalara karşı  da elbette ki eşyalarınızı sigortalama işlemi gerçekleştiriyoruz. Bir evin belirli bir ambalajlama şekli  vardır. İyi bir ambalajlama yapılmayan eşyalarda yüksek bir olasılıkla zarar görür. En başından itibaren eşyaların zarar görmemesi için en kaliteli profesyonel hizmet vermekteyiz.

Kaynak; https://www.aykulnakliyat.net/

Share on Facebook Share on Twitter