Author Topic: İş kıyafetlerinde Öncü Firma  (Read 41 times)

lesonya

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1515
    • View Profile
İş kıyafetlerinde Öncü Firma
« on: August 16, 2020, 01:20:12 pm »

Yıllardan beri İzmir de hizmet veren firmamız iş kıyafetleri konusunda uzmanlaşmış ekibimizle kaliteli hizmet vermektedir.

İş kıyafetleri denilince akla firmamız gelir. Firmamız hem internet üzerinden hem reel pazarda tüm Türkiye'de hizmet vermektedir. Firmanız için özel olarak ürettiğimiz barista önlük, garson önlüğü ve baskılı tişörtlerle firmalarınızın prestijini artırıyoruz. Son yıllarda firmaların personellerine giydirdiği tek tip kıyafetler firmaların disiplin anlayışını ve prestijini gösterir. İşmarketim sitemizden tüm ürünlere ulaşabilirsiniz ve dilediğiniz ürünü sipariş ederek personel kıyafetlerinizi tek tip yaparak markanızın prestijini artırabilirsiniz.

Barista önlük çeşitlerimiz son derece modaya uygun olup son derece kaliteli hammaddelerden imal edilmiştir. Personellerinize barista önlükleri firmamızın çeşitli modellerinden tercih ettiğinizde en uygun fiyata kaliteli işçilik ve kumaşlarla üretilmiş ürünlere sahip olacaksınız.

Baskılı Tişört Modellerimiz
Firmalarınız için ürettiğimiz her zevke uygun baskılı tişört sitemizin kategorisinden inceleyebilir. Sabit baskılı tişörtleri sitemizden temin edebileceğiniz gibi iletişim numaramızdan bizlere ulaşarak firmanız için özel baskılı tişörtleri tasarlatabilirsiniz. İzmir bölgesindeki fabrikamızda müşterilerimizin memnuniyeti doğrultusunda isteğe özel ürünler de üretebiliyoruz. Sitemizin iş kıyafetleri konusunda zengin çeşitleri sizin tüm ihtiyacınızı görecektir. Mutfak kıyafetleri, hastane önlükleri, bistro önlükler gibi ortopedik terlikler veya aksesuar çeşitleri olarak da firmamızın ürün yelpazesi oldukça geniştir. Tek yapmanız gereken sitemize girip iletişim sayfamızda bulunan telefonu arayarak bizlere ulaşmanız olacaktır.

Share on Facebook Share on Twitter